Stoelyoga / Bedrijfsyoga


BedrijfsyogaFysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf. Toch is ontspanning op de werkplek vaak ver te zoeken! Medewerkers zitten vaak ongemerkt urenlang met opgetrokken schouders achter de computer, of er is stress door presatiedrang/deadlines en ergens in het lichaam uit zich dat in stijfheid, zelfs blessures. Zo sluipen veelvoorkomende stressklachten als RSI, rugklachten en burn-out erin.
Wil je investeren in het welzijn van de medewerkers in je bedrijf, zodat je kosten bespaart door ziekteverzuim? Dan is bedrijfsyoga een juiste keuze!
Yoga voor souplesse en ontspanning, om erna weer vitaal te kunnen werken. Tijdens de Bedrijfsyoga verhelderen ademhaling en ontspanningsoefeningen de geest en verbeteren yogahoudingen het lichamelijk welbevinden. Medewerkers kunnen zich beter concentreren, zijn productiever en zitten beter in hun vel.

Yoga-Leek-Roden verzorgt zoveel mogelijk maatwerk in de bedrijfsyoga/stoelyoga beoefening.
In een kennismakingsgesprek wordt in goed overleg de benadering gekozen die het beste past bij de deelnemers en bedrijfscultuur.

Neem gerust contact op voor de verschillende mogelijkheden met Myrinne Jordaan: myrinne@yoga-leek-roden.nl 

Bewaren

Bewaren

Voordelen:
- verbeterde vitaliteit van de werknemers, zowel mentaal als fysiek
- verruiming van het bewustzijn en ontwikkeling van een open mind, dit maakt gelukkiger
- originele wijze om invulling geven aan goed werkgeverschap, teambuilding
concrete manier om een preventief arbo- en ziekteverzuimbeleid te voeren

Mindfulness oefeningen:
- meditatie technieken van 3 minuten en langer, vrij van tradities.
- concentratie oefeningen, aandacht richten/focussen
- stimulans linker -en rechter hersenhelft
- ontspanningsoefeningen en ademvaardigheden
- bodyscan zittend op de stoel

De Rijksuniversiteit in Gron.: S.P.R., BALANS, H.H.S., U.S.V.A., Arbo-Milieudienst R.U.G.  Hotel Langewold in Roden, Dijkmansport Groningen, Challence-sport in Leek, Dijkmansport Gron., Ultimate Roden, Palestra Roden, RABObank Leek, IKEA Gron., Sup-Experience Groningen, Anker Verzekeringen Gron., I.M.D. in Assen, Cnossen in Leek, diverse teams in Basis -en Middelbaar Onderwijs regio Noord Ned., Management BV in Leek, R.S.G. de Borgen in Leek, Ouderenzorg (Vasalis), Roden, Novatec in Leek, Rechtbank Gron., gemeente Noordenveld medewerkers. 

Er zijn diverse bedrijven/instellingen die al veel baat hebben gehad bij de  Bedrijfsyoga en Stoelyoga van Yoga-Leek-Roden. De Bedrijfsyoga/Stoelyoga is speciaal ontwikkeld voor op kantoor, zonder matje of aangepaste kleding: laagdrempelig, nuchter en toegankelijk. Het kan beoefend worden op een stoel in gewone kleding.

Deze vorm van yoga is geïnspireerd door o.a. Stoelyoga-Nederland.nl.

Copyright © 2021 · Alle Rechten Gereserveerd

Myrinne Jordaan
06-40706664 (ma. t/m vr. 14u-17u)
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Logo  Yoga - Leek - Roden