Restorative yoga workshop


Soms is het (door bijzondere omstandigheden) prettiger om alle aandacht aan jezelf te schenken en exclusief yogales te krijgen. De asana's worden ondersteund m.b.v. yoga- props (kussens, blokken, dekens, elastieken, poefs) om extra te kunnen ontspannen in de passieve, liggende yogahoudingen.
Restoratieve yoga wordt bijvoorbeeld beoefend in een blessuretijd, of een situatie waarbij er overspanning en disbalans is ontstaan in je leven.
In de Restoratieve yoga stimuleren we het parasympatische zenuwstelsel, waardoor er ontspanningssignalen in ons lichaam worden gestuurd.
Je komt in de "Rest and Digest modus".

Restoratieve Yoga zorgt voor geestelijke ontspanning, maar ook voor het stimuleren van de lichaamsfuncties van de spijsvertering, het immuunsysteem en het hormoonstelsel. Zo kom je weer krachtiger in je eigen kern terug.

Desi geeft hier bij Yoga-Leek-Roden iedere 1e vrijdagavond van de maand een Restoratieve Yoga Workshop van 2 uur lang! Het is een zeer uitgebreide helende avond, waarin rekening gehouden wordt met evt. blessures en/of pijn op geestelijk /emotioneel gebied. Liefdevol schept Desi een veilige omgeving waarin je je totaal kunt overgeven en volledig los kan laten wat jou niet dient. Na deze Retoratieve Yoga Workshop voel je je als herboren! Regelmatige deelname herstructureert het parasympatische zenuwstelsel.

Je hoeft niet iets te mankeren voor deelname (á €25,- pp) aan deze mooie diep ontspannen Restoratieve Yogaworkshop, het is voor iedereen eigenlijk een must om dit regelmatig te ervaren. Een geschenk aan jeZelf! Zie data van de Retoratieve workshops op de pagina van het lesrooster, onderaan.

Opgave kan via het contactformulier op deze site.

Desi

 

Copyright © 2021 · Alle Rechten Gereserveerd

Myrinne Jordaan
06-40706664 (ma. t/m vr. 14u-17u)
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Logo  Yoga - Leek - Roden