Tarieven en Voorwaarden


Yoga voor bedrijven/ office Yoga
€70,- p/u (incl. btw en excl. reiskostenvergoeding á €0,20 p/km en evt. P-kosten). Het is voor het bedrijf een diepte investering en fiscaal aftrekbaar.


Yoga voor sportscholen
€35,- p/u (incl. btw en excl. reiskostenvergoeding á €0,20 p/km en evt. P-kosten). De kosten zijn voor de sportschool fiscaal aftrekbaar. Andere yoga stijlen zijn bespreekbaar, Yoga-Leek-Roden beschikt over goed opgeleide yoga docenten en heeft een persoonlijk yoga netwerk in de regio.


Yoga bij Studio Santee in Nietap/ voorwaarden
€11,50 (incl. btw) per yogales van 75 min.
10% Early Bird-korting, mits voortijdig betaald d.w.z. 1e trimester vòòr 25 dec., 2e trimester vòòr 1 april, 3e trimester, vòòr 1 augustes.
Leden van Yoga-Leek-Roden krijgen leuke privileges! (bijv. gratis extra lessen iedere maand en 10% korting bij diverse leuke Santee activiteiten, SPECIALS en
10% korting op Yoga-Leek-Roden retreats in binnen -en buitenland (mits voortijdig betaald).
Tussentijds instromen is mogelijk. Gemiste lessen inhalen op een andere lestijd is mogelijk in overleg. Nb. Gemiste yogalessen kunnen alleen in het trimester worden ingehaald waarin er een yogales is gemist. Restitutie van het lesgeld (min €35, - adm. kosten) is in principe niet mogelijk, tenzij anders is overlegd met Myrinne Jordaan. 


Early Bird korting
Geef je je in de zomer op als lid van Studio Santee vòòr 31 augustus,  dan ontvang je 10% Early Bird korting op het trimster sept.-dec. Korting van 10% op het idmaatschap voor het volgende trimester jan.,-maart ontvang je as je betaald ruim voor de kerstdagen en 10% kortong op het voorjaarstrimester april-juli krijg je als je betaald vóór 1 april.  Zo kun je elk kwartaal bij vroegboeking op de volgende reeks yogalessen opnieuw 10% korting ontvangen, mits voortijdig betaald.
Draag je iemand anders aan die ook lid wordt van Yoga-Leek-Roden, of ga je na de zwangerschapsyoga lessen binnen een jaar door met de reguliere yoga lessen, dan ontvang je éénmalig ook 10% korting.


Zwangerschapsyoga/ voorwaarden:
€100,- (incl. btw) per 10 lessen van 60 min., incl. gebruik yoga materiaal, water, thee. Een losse zwangerschapsyogales kost €10,- en duurt 60 min. De partnerles van 90 min. kost €15,- (incl. btw) per stel, incl. drinken en verloskundig advies in die les. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de cursus: Yoga-Leek-Roden is  aangesloten bij de V.Y.N., de landelijke beroepsvereniging van erkend opgeleide yogadocenten. Je kunt je ook opgeven voor losse lessen, en ook langer doorgaan tot aan de uitgerekende datum als je het fijn vindt na de 10 wekelijkse cursusdagen, overleg dan even de data met je yogadocente Eva Sacchetto. Je betaalt rechtstreeks aan de zwangerschapsyoga docente, dus niet aan Yoga-Leek-Roden. Je kunt deelnemen aan de zwangerschapsyoga na goed overleg met de yogadocente, zodat er rekening gehouden kan worden met evt. bijzonderheden. Je houdt zelf de eindverantwoordelijkheid, je verloskundige praktijk dient eerst op de hoogte gesteld te worden van evt. aandachtspunten in je zwangerschap. De yogadocente, of Yoga-Leek-Roden is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel, schade of verleis van je spullen. Doorgaans wordt er geen restitutie verleend van het lesgeld, maar moet je stoppen vanwege een onverwachtse gebeurtenis wat verdere deelname belemmert, dan is er hierover mondeling overleg met de yogadocente en Myrinne Jordaan en kun je het lesgeld terugkrijgen min €35,- incl.btw aftrek van administratiekosten. 


Individuele Zwangerschapsyoga/ voorwaarden:
Yoga les op maat tijdens de zwangerschap, oftewel: de exclusieve zwangerschapsbegeleiding o.b.v. yoga, houdt in dat er individueel zwangerschapsbegeleiding wordt gegeven met, of zonder je partner. Deze yoga lessen op maat, zijn €52,50 (incl. btw) per les van 60 min. Er wordt van te voren een uitgebreide intake gedaan en een handelingsplan opgesteld voor tenminste 5x, je gaat voor 5x een commitment aan. Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden deze bijzondere zwangerschapsbegeleiding vanwege mijn lidmaatschap bij de yoga beroepsvereniging V.Y.N. Voorwaarden zijn hetzelfde als die in de zwangerschapyoga groepscursus, je kunt deelnemen na het lezen van de voorwaarden.


2 daagse cursus Samen Bewust Bevallen:
Samen Bewust Bevallen wordt begeleid door Gonny Cappers, gediplomeerd Doula en gecertificeerd Hypnobirthing Therapeute en mij, gediplomeerd en ruim ervaren Yoga docente met specialisaties Hatha-Kashmir yoga, Zwangerschaps Yoga, Kids Yoga, Kantoor Yoga en Yoga Therapie.
De S.B.B. is een mooie, intensieve  2 daagse cursus op maat en kost €150,- (incl. btw) per stel. Je ontvangt ook een hand-out met handige tips en tops voor een ontspannen bevalling. Locatie is Yoga Studio Santee, in Nietap en  bij de doula  Gonny Cappers, Praktijk Eigenwijz, in Haren. Deelname na het lezen van de voorwaarden, zie zwangerschapsyoga.


Shantala babymassage:
Wil je na de zwangerschapsyogalessen de leuke workshop Shantala Baby massage bij je thuis organiseren. bijv. als reunie met je cursusgroep van de zwangerschapsyoga, dan is de éénmalige Shantala babymassage les een leuk idee! Per les betaal je €15,- p/p (incl. btw, reiskostenvergoeding en instructiemap).
Voor de gastvrouw bij wie het thuis wordt georganiseerd is het geheel gratis en zij ontvangt ook de natuurlijke babymassage olie als kado! Babies vanaf 6 weken kunnen meedoen. Raadpleeg ook het consultatiebureau als je twijfelt aan deelname, bijv. bij een kindje met heupdysplasie, of huilbaby.
Nb heeft je baby heupdysplasie, overleg dan eerst met de kinderarts van het concultatiebureau.
Deze workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Altijd een erg leuke ervaring om samen met andere moeder en de babies te zijn, ook geschikt als reunie van de zwangerschaps yoga cursus! Aanbeveling is naast de regukliere zorg, ook de kraamzorg voor ouders en kindje door Hou je Thai, van Karen de Bie. www.houjethai.nl


Postnatala Yoga:
Per 4x kost deze yoga cursus €45,- (incl. btw en gebruik van het yoga materiaal). Deze yoga lessen zijn speciaal ontwikkeld voor de moeders die net zijn bevallen. Je kunt al vanaf 8 weken na de bevalling beginnen, ook als je m.b.v. een keizersnede bent bevallen en als er minstens 4 deelnemers zijn.
Je moet wel even een lieve oppas hebben thuis, want op deze yoga les kom je zonder je baby en is het uur exclusief voor jouzelf.
Deze leuke yoga les is 1x in de 14 dagen op de vrijdagochtend van 9:30- 10:15u hier in Yoga Studio Santee in Nietap en we beoefenen alles om weer helemaal fysiek en mentaal in balans te komen. Zie voor data lestijden onder het Lesrooster, pagina Lesinformatie.


Kidsyoga en Jongerenyoga:
€65,- (incl. btw en excl. reiskosten vergoeding €0,20 p/km) per klassikale les van 45 min. De kosten zijn een diepte investering voor de school en fiscaal aftrekbaar.
Individuele kinder -of jongeren yoga lessen kosten €45,- per keer (incl. btw). De yoga lessen worden op school gegeven, dit is laagdrempelig en praktisch voor de Kids/scholieren.


Yoga voor Studenten en middelbare scholieren:
Jongeren tot 25 jaar ontvangen 30% korting voor de Hatha-Kashmir yoga lessen: i.p.v. €11,50 (incl. btw) per les van 75 min. betalen studenten slechts €8.- pp. Studenten die in Gron. aan de RUG, of de HHS studeren en lid zijn van de ACLO, krijgen hier bij Yoga-Leek-Roden gratis yoga les!

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Yoga Therapie:
In sommige gevallen is het mogelijk om vanuit de reguliere yoga lessen (tijdelijk) over te stappen naar de individuele Yoga Therapie, of de Yoga Nidra.
Mocht je je individueel opgeven voor Yoga Therapie, of  Yoga Nidra dan betaal je per keer €52,50,- incl. Btw all-in, voor 75 min., incl. intake.
Jongeren tot 25 jaar krijgen korting van 30%.
Elk yoga trimester is er een Restoratieve Yoga les, waarbij de focus is om te genezen en terug in balans te komen. Asana's worden dan therapeutisch toegepast en er wordt gekeken naar wat je p/p nodig hebt om chronische pijn te verlichten/verhelpen en te voorkomen.
 

 

Copyright © 2019 · Alle Rechten Gereserveerd

Myrinne Jordaan
J.P. Santeeweg 88, 9312 TB Nietap
06-40706664 (ma. t/m vr. 14u-17u)
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Logo  Yoga - Leek - Roden