Bedrijfsyoga


Over de hele wereld wordt tegenwoordig yoga beoefend, niet alleen privé, ook steeds meer in het bedrijfsleven. Men is gaan inzien dat Yoga, Meditatie en Ademvaardigheid een adequate oplossing biedt tegen de moderne volksziekte stress.

Vooral in bedrijven waar de prestatiedruk hoog is, biedt een wekelijkse yoga sessie o.l.v. Yoga-Leek-Roden de werknemers ontspanning en balans. De gezondheid van een bedrijf is afhankelijk van een gezonde mentaliteit en gezonde teamspirit. Een goed functionerende onderneming heeft gemotiveerde en vitale werknemers.
Een soepele en kalme geest is een gezonde basis voor creativiteit en betere prestaties.
BedrijfsyogaDe Bedrijfsyoga lessen zijn op kantoor, of vlakbij de werkplek en in gewone werkkleding mogelijk. Yoga matten zijn niet echt nodig, deze worden meegenomen en de meeste -Bedrijfsyoga oefeningen zijn op de stoel of staand.

Bedrijfsyoga is een diepte investering voor het individu en het bedrijf, bovendien fiscaal aftrekbaar. Bij mooi weer is het gezond en ontspannend om buiten Bedrijfsyoga te beoefenen.

Voordelen:
- verbeterde lichamelijke -en geestelijke gezondheid van de werknemers
- *meditatie oefening verruimt het bewustzijn en ontwikkelt een open mind, maakt gelukkiger
- originele wijze om invulling geven aan goed werkgeverschap, teambuilding
- concrete manier om een preventief arbo- en ziekteverzuim beleid te voeren

Bedrijfsyoga* Mindfulness oefeningen:
-
meditatie technieken van 3 minuten en langer, vrij van tradities.
- concentratie oefeningen.
- stimulans linker -en rechter hersenhelft
- ontspannings oefeningen 
- bodyscan zittend op de stoel

Adem oefeningen:
De yoga oefeningen worden gecombineerd met adem oefeningen (pranayama's). Adembewustzijn ontspant zowel fysiek als mentaal.

Inspiratie: www.stoelyoga-nederland.nl.

BedrijfsyogaReferenties:
Rijks Universiteit in Gronignen: S.P.R., BALANS, H.H.S., U.S.V.A., Arbo-Milieudienst R.U.G. ,Hotel Langewold in Roden, Dijkmansport Groningen, Challence-sport in Leek, IKEA in Leek , RABObank in Leek, IKEA Gron., SupExperience Groningen, Anker Verzekeringen Groningen, de IMD in Assen, Cnossen in Leek, diverse teams in basis -en middelbaar onderwijs, Management BV in Leek, R.S.G. de Borgen. 

Er zijn diverse bedrijven/ instellingen die al veel  baat hebben gehad bij de  Bedrijfsyoga en Stoel yoga lessen van Yoga-Leek-Roden. De Bedrijfsyoga is speciaal ontwikkeld voor op kantoor, zonder matje of aangepaste kleding: laagdrempelig, efficiënt, nuchter en toegankelijk voor jong en oud.

Neem gerust contact op voor de verschillende mogelijkheden met Myrinne Jordaan van Yoga-Leek-Roden: tel. 06-40706664 (ma. t/m vr. van 14 tot 17u).

  

Bewaren

Bewaren

Copyright © 2019 · Alle Rechten Gereserveerd

Myrinne Jordaan
J.P. Santeeweg 88, 9312 TB Nietap
06-40706664 (ma. t/m vr. 14u-17u)
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Logo  Yoga - Leek - Roden