Inleiding


Vereniging Yogadocenten NederlandWelkom bij Yoga-Leek-Roden/ Studio Santee

De essentie van yoga is verbinding. Hoe bereik je verbinding met jezelf en hoe verkrijg/behoud je balans? Waar verbindt je je mee, waar put je kracht uit en ontspanning, hoe blijf dichtbij jezelf in deze wereld met overvloed aan mogelijkheden en tegenstellingen die alleen maar groter worden? Yoga helpt je hierbij op een dieper niveau. 
De aandacht, het aarden, de adem en het bewust-zijn (awereness), zijn de kwaiteiten van de yogalessen bij Yoga-Leek-Roden.

In de yoga beoefening hier in Yogastudio Santee komen de kernkwaliteiten van yoga aan bod:

* Dhyana = meditatie / stiller worden van de geest
* Prathyahara = terugtrekking van de zintuigen / openen van de geest
* Dharana = concentratie / focussen van de geest
* Samadhi = éénwording / zelfrealisatie van het bewustzijn

Naast de Hatha-Kashmir Yoga kun je hier in Yogastudio Santee ook HathaYogales,  Yin yoga, Yoga Nidra,  Restorative yoga en individuele Ademtherapie volgen. Verder organiseren we hier Zwangerschapsyoga, Kinderyoga, en Ouderen yoga, Bedrijfsyogalessen ook op locatie. Elk semester wordt er een Yoga Special georganiseerd, we hopen dat het  in 2021 weer mogelijk is om te starten met de leuke "happythings":
Spreuk

Yoga & Diner
Yoga & Live Muziek
Yoga Workshops met gastdocenten
Yoga & Ayurveda
Yoga & Film
Yoga 2e Kanswinkel Ieder jaar gaat 15% van de opbrengst van Yoga-Leek-Roden naar het goede doel: de Vereniging Vluchtelingenwerk Nederland. Losse yogalessen á € 15,- kunnen gedoneerd worden in de donatiebus van deze Vereniging. De donatiebus staat in de wachtruimte, met de informatie over de Ver. Vluchtlingenwerk Ned.

De mooie, ruime Yoga zaal, het tuinhuis, de wachtruimte van Studio Santee en de wei rondom zijn voorzien van alle gemakken en we doen onze uiterste best het extra schoon en fris te houden tegen Corona. De landelijke omgeving met het Leekstermeer en Nietapperbos op loopafstand maakt het aantrekkelijk en makkelijker om hier tot rust te komen.
i.v.m. De verkoop van onze mooie woon-werkplek, zijn we ons nu ook aan het orienteren op 2 nieuwe bedrijfslocaties in Leek en (Nieuw-)Roden. Hier zal Yoga-Leek-Roden in  het nieuwe yogaseizoen per sept. 2021 een doorstart gaan maken, tot 1 aug. zijn we nog steeds bezig in Nietap :-).

Als je hier lid wordt van Yoga-Leek-Roden dan krijg je als welkomsgeschenk de landelijke Yogakrant 3x p/j kado!Yogazaal       Ontvangstruimte

Vanwege de RIVM regelgeving zijn er momenteel maar 8 matten op 1.5m afstand. We hebben een goed ventilatie/luchtzuiveringsapparaat aangebracht in de yogazaal.

Copyright © 2021 · Alle Rechten Gereserveerd

Myrinne Jordaan
06-40706664 (ma. t/m vr. 14u-17u)
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Logo  Yoga - Leek - Roden