Organisatie Yoga-Leek-Roden/Studio Santee


Even voorstellen:

Myrinne Jordaan: Hatha-Kashmir yogalessen en Yoga Nidra

ik ben sinds 1996 moeder van 3 kinderen en ben in het onderwijs werkzaam als kunstdocent en leerkracht. Sinds 2005 heb ik yoga als lifestyle gekozen en heb me volledig bijgeschoold bij de erkende 4 jr. yogaberoepsopleidingen, geregistreerd bij de Vereniging Yogadocenten Ned./ Europese Yoga Unie, zodoende ben ik gecertificeerd yogadocente en volg jaarlijkse yogabijscholingen ter acreditatie. De Hatha -Kashmir yoga en Yoga Nidra is mijn passie!
Met veel plezier geef ik leiding aan mijn yogabedrijf Yoga-Leek-Roden /Yoga Studio Santee en geef op locatie bedrijfsyoga, ouderen yoga (stoelyoga) en individuele yogalessen aan huis.
Yoga-Leek-Roden heeft zich de laatste jaren uitgebreid met diverse goed geschoolde yogadocenten, ieder met eigen expertise en passie om yoga te geven!
Yoga-Leek-Roden dragen we per 2021 samen en samen zijn we op weg om in yoga de samenleving een stukje mooier te maken!

Jansje van Delden: Hatha yogalessen en individuele admtherapie

Je hart volgen en vertrouwen hebben is volgens mij het mooiste wat iemand kan doen. En zo  ben ik na de training Persoonlijke Effectiviteit begonnen bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en na 4 jr. yogalessen gaan geven in Peize, waar ik woon. Regelmatig neem ik deel aan een  masterclass  van deze yoga opleiding, zo ben ik o.a. bijgeschoold in Adem -en ademtherapie, Yoga en bewegingsleer, Ayurvedische massage, en Chakrapsychologie. Naast yoga (-lesgeven), houd ik van mijn man, kinderen en kleinkinderen, onze hond, wandelen, schilderen, musea, sauna.

Melina Ekic: Zwangerschapsyogalessen en Shantala babymassage

Mijn ervaringen hebben er toe geleid om mijn droom en missie achterna te gaan: elke vrouw in de zwangerschap en bevalling helpen om vertrouwen te krijgen in zichzelf. In 2020 heb ik "Taking Time - mama&baby" opgericht, waarin ik met toewijding yogalessen geef voor aanstaande moeders en binnenkort ook Shantala babymassage. Ik ben zelf moeder van 3 jonge kinderen en weet uit eigen ervaring wat jij nodig hebt. Ik bied je alles voor een ontspannen zwangerschap en bevalling en erna, zodat je vol vertrouwen het avontuur van moederschap aan kunt gaan. In de yogalessen neem je alle tijd voor jezelf, je zwangerschap, je kindje in je buik en niet op de laatste plaats je eigen lichaam tijdens de zwangerschap. 

Anouk: Kinderyoga en kidsmeditatie lessen

ik ben Anouk, de kinderyogajuf in Roden e.o., en nu ook bij Yoga-Leek-Roden :-) Mijn wens voor 2021 is dat alle mensen zich bewust worden van hun eigen schatten, en dat er in yoga met ademhaling, ontspanning een positieve mindset kan worden bereikt. Ik wil graag helpen met het opbouwen van klein geluk, zelfvertrouwen en concentratie.  Behalve kinderyoga lessen geef ik met erg veel plezier Happy Kidsmassage en de leuke variant Kriebelbox , (ook trainingen voor kinderbegeleiders)!
Ik geef kidsyogalessen op locatie en op woensdagmiddagen  in de yogastudio van Yoga-Leek-Roden, aan kinderen van de basisschoolleeftijd.
Vrijdag, 21 april is het weer Wereld Kinderyoga, doe je met mij mee? Houd  deze site en mijn facebookpaginapagina @noukadekinderyogajuf dan ook in de gaten! 


Desi: Yin yoga en Restorative yogalessen

Desi6 Jaren geleden verhuisde ik van Bulgarije via Amerika naar Nederland. In Amerika heb ik me toegelegd op yoga en ben ik geschoold yoga instructrice geworden 
in Hatha yoga en de Yin yoga. Toen ik de Yin yoga ging doceren werd gaande weg mijn interesse gewekt voor de genezende kracht van ontspanning in yoga en ben ik me gaan verdiepen en bijscholen in de Restorative yoga. Ik ben met mijn man en zoontje in de Wilp gaan wonen, waar ik aan huis en in
 Marum yoga geef. Onlangs heb ik ook kennisgemaakt met Myrinne en ga ook bij Yoga-Leek-Roden elke 1e vrijdag van de maand de Restorative yoga workshop geven: je kun je hart ophalen en heerlijk diep ontstressen in deze helende yoga workshop van 2 uren. Restorative yoga werkt therapeutisch: er is totaal geen inspanning in de yogahoudingen, waarbij je m.b.v. dekens, blocks, of bolsters begeleid wordt om je lichaam en geest volledig te ontstressen en te ontspannen. Gun jezlef elke maand deze diepe healing!

Peggy: zachte Hatha yoga en Tai-Chi lessen

Ik  bied bij Yoga-Leek-Roden  Rustige Hatha yogalessen en m.i.v. 2021 ook Tai Chi aan. Vanuit mjn dansachtergrond heb ik mijn leven en mijn werk verdieping gegeven met Tai Chi en Yoga. Ik beoefen de Tai Chi niet als de traditionele gevechtskunst, maar als Neijia, innerlijke bewegingskunst. Tai Chi is gezondheidsbevorderend en leert je mindfull door het leven te gaan. Het lost net als mijn yogavorm verstarde patronen op en is heilzaam voor lijf en geest. Omdat het met veel aandacht wordt beoefend kom je in een kalme, meditatieve staat van zijn en dit ontspant diep. De harmonie die je ervaart na mijn yoga en Tai Chi lessen zijn van binnenuit ontstaan en werkt lang door bij regelmatige beoefening.

Janien: Yin yogalessen

Ik ben 41 jaar en werkend in het primair onderwijs, moeder van 3 puber jongens en getrouwd. De afgelopen jaren is er veel ontwikkeld voor me o.a. door de Yin yoga en heb ik mijn interesse in Yin yoga toen ook verder serieus opgepakt. ik heb de 3 jarige Yin yoga opleiding in Leeuwarden gevolgd, om er ook zelf les in te gaan geven. Ik heb m'n yoga onderneming Yo Senti genoemd en ga m.i.v. januari in de avonden ook yogalessen geven bij Yoga-Leek-Roden. Graag tot ziens!

Yogastudio Santee is creatief onderdeel van Yoga-Leek-Roden. Studio Santee biedt ook een expositie mogelijkheid voor beeldend kunstenaars. In 2021 wordt het woonhuis met bedrijfsruimte na 15 jaren verkocht en maakt Yoga-Leek-Roden/Studio Santee een doorstart naar de nieuwe locaties hier in de buurt! Het wordt prachtig!

Vergoeding bij zorgverzekeraar:
Yoga-Leek-Roden is aangesloten bij de erkende beroepsvereniging voor yogadocenten Nederland: www.yoganederland.nlDe V.Y.N. is aangesloten bij de E.Y.U. de Europese Yoga Unie: www.europeanyoga.org. De V.Y.N. en de E.Y.U. waarborgen erkenning en kwaliteit in de snel groeiende yoga branche.


Aarde"This planet does not need more succesful people. The planet desperately needs more peacemakers, healers, restorers, storytellers and lovers of all kind."
de 14e dalai Lama, ontmoet in 2009, Rotterdam.

 

Copyright © 2021 · Alle Rechten Gereserveerd

Myrinne Jordaan
06-40706664 (ma. t/m vr. 14u-17u)
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Logo  Yoga - Leek - Roden